3 år har gått...

...sedan den första City Ranger 3070 i Frankrike som levererades till Ugine.
3 år har gått sedan den första City Ranger 3070 i Frankrike som levererades till Ugine

3 år har gått sedan den första City Ranger 3070 i Frankrike som levererades till Ugine

Det är otroligt hur lätt det är att köra maskinen.” Det är vad Nicolas DUCLOZ, Teknisk chef i staden Ugine svarar om du frågar honom om hans Egholm City Ranger 3070. 

Staden Ugine - en vacker stad i Alperna - beslutade för tre år sedan att investera i en kompakt sopmaskin. Efter att ha prövat flera maskiner valde de Egholm City Ranger 3070. Den var då den första maskinen av denna typ som såldes i Frankrike av den trogna Egholm-partnern SAS ÉTABLISSEMENTS PERIÉ FRANCE. Maskinen levererades i maj 2020.

Operatörerna uppskattade särskilt komforten i förarhytten och den redan då användarvänliga utrustningen.  De är fortfarande mycket nöjda med att sopa gatorna och köra uppför backarna. ”Förmågan att ta sig uppför backar och maskinens prestanda är mycket imponerande” säger Nicolas.

Nicolas och hans chef Daniel BOURGEOIS är mycket nöjda med sugförmågan som, tillsammans med sopenheten med tre borstar gör underverk vid storrengöring av gator och rännstenar efter vintersäsongen: ”Vi körde på natten, kontinuerligt under en vecka med fem tömningar per natt och maskinen fortsatte arbeta under dagen” berättar Daniel och Nicolas.

De tycker att City Ranger 3070 är en klok investering med begränsade driftskostnader tack vare optimerad förbrukning och extremt begränsade underhållskostnader.

Vi tackar än en gång staden Ugine och SAS ÉTABLISSEMENTS PERIÉ FRANCE för deras förtroende. Vi önskar Ugine många års användning av deras Egholm City Ranger 3070!

LÄS MER OM CITY RANGER 3070

KONTAKTA OSS

Fler nyheter