Video

Titta på videor av Egholm maskiner och redskap och se hur snabbt du byter redskap. Ta reda på hur du bäst underhåller din Egholm maskin, så att den kan lösa dina sop-/sug-, grönskötsel- och vinteruppdrag under många år framöver.

Park Ranger 2150 redskap

 
Rotor-/multiklippare 1000/1200

Det är ett rent nöje att klippa gräs med Park Ranger 2150. Det gäller också mellan hinder som träd och rabatter och under buskar. Den lätta vikten efterlämnar i princip inga spår i gräsmattan under arbetets gång.

 
Rotor-/multiklippare 1500

Klipp mer på mindre tid med rotor-/multiklipparen 1500 – en innovativ lösning med unika hydrauliska egenskaper och nyutvecklade knivar.

 
Häcksax

Häcksaxen har en mycket generös räckvidd och kan användas på häckar med en höjd på mellan 0 och 320 cm. Den är extra lämpad att klippa t.ex. tuja, idegran och hårda bokhäckar.

 
Slagklippare

På gräsbevuxna ytor där gräset inte alltid behöver hållas i perfekt trim tar sig slagklipparen an det höga gräset. Den har en klippbredd på 1 226 mm.

 
Kantskärare

Den hydrauliska kantskäraren underhåller gräsmattans kanter effektivt oavsett form.

 
Miljökratta

Det kräver hårt arbete att hålla grusgångar fria från ogräs utan att använda pesticider. Här är miljökrattan ett effektivt hjälpmedel i vardagen.

 
Tippbar skopa

Den tippbara skopan klarar lätta transportuppdrag av grus, sand och jord och besparar operatörer från många tunga fysiska lyft under arbetsdagen.


Park Ranger 2155 redskap

 
Snöborste

Snöborste med reverserande funktion och justerbar borsthastighet för effektiv snöröjning.

 
Snöplog

Snöplogen är en effektiv snöröjare som kan ta upp kampen även mot stora snömassor.

 
Salt- och sandspridare

Vinterväder och halt väglag hänger nära samman med salt och sand, och salt- och sandspridaren är effektivt utrustad för uppgiften.


City Ranger 2260 redskap

 
Sop-/sugsystem

Sop-/sugsystemet är effektivt överallt – på gångvägar och trottoarer, i rabatter och på infarter och parkeringsplatser både inomhus och utomhus. 

 
Ogräsborste

Ogräsborsten är det perfekta redskapet för miljöriktig och effektiv ogräsbekämpning på stenbelagda ytor, dvs. på trottoarer, gångvägar, torg, marksten, asfalt o. dyl.

 
Rotor-/multiklippare 1200

Rotor-/multiklippare 1200 är både snabb, robust och effektiv. Välj mellan att låta gräsklipparen finfördela gräsklippet och blåsa tillbaka det i gräsmattan som gödning eller samla upp det i gräsuppsamlaren.

 
Rotor-/multiklippare 1500

Mer klippning på kortare tid med rotor-/multiklippare 1500 - en innovativ lösning med sina unika hydrauliska egenskaper.

 
Häcksax

Långa, höga och/eller breda häckar är ofta utmanande att klippa. Arbetet är tufft och går ofta långsamt. Men inte när du har en häcksax till din hjälp. Den är skräddarsydd för uppgiften.

 
Häcktrimmer

Häcktrimmern är det optimala redskapet utanför häckklippningssäsongen, då finputsningen och den allmänna häckskötseln äger rum.

 
Slagklippare

Slagklipparen klipper gräset oavsett höjd och bredd.

 
Kantskärare

För att hålla gräsbevuxna ytor i perfekt trim kan City Ranger utrustas med kantskäraren. Den skär effektivt gräsmattans kanter och tar sig an både vinklar och runda former med samma fina precision.

 
Snöborste

Snöborste med reverserande funktion och justerbar borsthastighet för effektiv snöröjning.

 
Snöslunga

Snöslungan ger extra muskler för snöröjning.

 
Snöplog

Snöplogen är en effektiv snöröjare som kan ta upp kampen även mot stora snömassor.

 
Vikplog

När snön är hård och tung och det finns mycket av den, är Vikplogen bra att ha till hands.

 
Salt- och sandspridare

Vinterväder och halt väglag hänger ihop med salt och sand, och här är Salt- och sandspridaren den effektiva lösningen. Alla delar som kommer i kontakt med salt och sand är rostfria.


City Ranger 3070 redskap

 
Sop-/sugsystem

City Ranger 3070 kan utrustas med ett komplett sop-/sugsystem för professionell sopning.

 
Ogräsborste

Det finns inte ett ogräs som står pall för ogräsborsten när den roterar över beläggningen. Använd ogräsborsten med jämna mellanrum för att hålla ogräset i schack helt utan pesticider.

 
Rotor-/multiklippare 1500

Mer klippning på kortare tid med rotor-/multiklippare  1500 - en innovativ lösning med sina unika hydrauliska egenskaper.

 
Triplex rotorklippare 2500

Med en arbetsbredd på 2,5 meter kan Egholms Triplex rotorklippare 2500 klippa även de största gräsmattor på nolltid.

 
Snöborste

Upp till 25 cm djup snö avlägsnas ända ned till underlaget oavsett eventuella ojämnheter, så att fotgängarna kan ta sig fram torrskodda.

 
Snöslunga

I kombination med City Ranger 3070:s många hästkrafter säkerställer snöslungan enkel och enkel röjning av stora snömassor.

 
Snöplog

Snöplogen är dimensionerad för att klara av upp till 40 cm djup, tung snö. Arbetsbredden är mellan 1360 och 1500 mm, beroende på redskapets vinkling.

 
Vikplog

Snöplogen använder spetsen av V:et för att bryta igenom tung och hård snö. Den klyver snön i två delar och slungar ut den åt båda sidor. 

 
Salt- och sandspridare

Vinterväder och halka är nära förknippat med salt och sand. Salt- och sandspridaren City Ranger 3070 klarar halkbekämpningen med bravur.


Redskapsbyte

Park Ranger 2150

Redskapsbyte på under 4 minuter utan verktyg.

City Ranger 2260

Redskapsbyte på under minuten med Quick-shift.

City Ranger 3070

Redskapsbyte på under minuten med Quick-shift.


Kontroll och underhåll

 
Park Ranger 2150

Denna användarvänliga video visar pedagogiskt hur du underhåller din Park Ranger 2150 så att den alltid är redo att ta sig an dagens göromål.

 
City Ranger 2260

Denna användarvänliga video visar pedagogiskt hur du underhåller din City Ranger 2260 så att den alltid är redo att ta sig an dagens göromål.

 
City Ranger 3070

Denna användarvänliga video visar pedagogiskt hur du underhåller din City Ranger 3070 så att den alltid är redo att ta sig an dagens göromål.