Honest People, Honest Machines, Honest Work

Egholm A/S utvecklar, tillverkar och marknadsför redskapsbärare som håller vägar, parker och andra utomhusmiljöer rena och välkomnande året runt.

Egholm maskiner är tillverkade i Danmark och används i städer och parker i hela världen. Med redskap som är utvecklade till maskinerna ger Egholms maskiner perfekta resultat oavsett uppdrag.

Egholms maskiner tillverkas med största respekt för det goda hantverket och med känsla för både detaljer och kvalitet – både för operatören och för alla som ska njuta av slutresultatet.

Egholm A/S är ett familjeägt och familjedrivet företag med djupa rötter i västra Danmark. Vår vision är att bli ledande tillverkare av redskapsbärare i Europa. Med bröderna Egholms ägande och ledning är vi på god väg.

Vi levererar kvalitetsmaskiner och funktionella redskap till alla de som varje dag bidrar till att hålla våra städer rena, välskötta och välkomnande. Men för oss är det också viktigt att fokusera på utveckling, innovation, kvalitet och ha en tydlig och direkt dialog med våra kunder och partner. Det är därför vi använder begreppet ”Honest Work” när vi vill beskriva vårt arbete.

Vi är övertygade om att det är viktigt att en basredskapsbärare kan fungera som en professionell och specialiserad maskin tillsammans med alla typer av redskap.

Dansktillverkade redskap för all världens städer

Ända sedan starten på 90-talet har vi levererat redskapsbärare till kommuner, städer, fastighetsförvaltnings- och skötselföretag och till industriell egendom i hela världen.

Egholm redskapsbärare säljs och servas av ett brett nätverk av återförsäljare och importörer, även utanför Danmarks gränser. Egholms dotterbolag i Tyskland och våra avdelningar i England och Frankrike stöder både återförsäljare och kunder och ger oss en stark representation i Europa. 

Egholm arbetar med FN:s globala mål. För oss är det viktigt att agera ansvarsfullt och bidra till en hållbar utveckling, både lokalt och globalt.

Läs mer om Egholm och FN:s globala mål

Vi levererar kvalitetsmaskiner och funktionella redskap till alla de som varje dag bidrar till att hålla våra städer rena, välskötta och välkomnande.