Egholm redskapsbärare

Redskapsbärare från Egholm är det mest effektiva valet när du vill maximera din utrustning. Du kan använda samma maskin för att sopa, klippa gräs, ta bort ogräs, klippa häckar, röja snö och mycket mer.

Med en redskapsbärare växlar du snabbt och enkelt mellan dina redskap utan att använda verktyg. Du kan göra det ensam utan att behöva lyfta något och du slipper böjda bultar eller oljekopplingar som sitter fast.

Sopmaskin och Ogräsborste till Park Ranger 2155 redskapsbärare
Sopmaskin och multiklippare till City Ranger 2260 redskapsbärare
Triplex 2500 och snöplog till City Ranger 3070 redskapsbärare

Perfekt drift varje dag med en redskapsbärare

Egholm redskapsbärare hjälper dig med att hålla alla dina miljöer utomhus rena, säkra och behagliga för alla.
Det är deras huvudfunktion. Men vi tar också hänsyn till miljöfaktorer på andra sätt - t.ex. genom att göra våra redskapsbärare till en behaglig arbetsmiljö, genom att minska buller och de utsläpp som redskapsbärarna skapar.

Varje redskapsbärare erbjuder en säker arbetsmiljö med ett helt hydrauliskt styrsystem och ergonomiskt korrekt stol, pedaler, joystick och tillträde till förarhytten.

Med en redskapsbärare från Egholm behöver du bara en enda maskin för att effektivt lösa alla säsongens uppgifter. Vi erbjuder ett stort program med redskap till våra 3 maskiner, så du får en multimaskin som passar dina behov och som kan lösa alla dina uppgifter inom renhållning (sop-/sugmaskiner), trädgårds- och parkunderhåll och vinterbekämpning.

Vi erbjuder 3 basmaskiner för olika behov:

Park Ranger 2155

En allsidig maskin med unika redskap - 25 HK. Redskapsbyte på max 4 minuter utan behov av verktyg.

City Ranger 2260

God manövrerbarhet och enkel användning - 33 HK. Redskapsbyte på 1 minut utan behov av verktyg.

City Ranger 3070

Kompakt redskapsbärare för krävande uppgifter - 74 HK. Redskapsbyte på 1 minut utan behov av verktyg.

Park Ranger 2150, City Ranger 2260 och City Ranger 3070

Bygg din egen Egholm-maskin

Det går lika snabbt som det är lätt: Välj din redskapsbärare - Park Ranger 2150, City Ranger 2260 eller City Ranger 3070.  För varje maskin får du åtskilliga möjligheter för tillval av extrautrustning och redskap. När du har skapat konfigurationen kan du konvertera den till en begäran om en demonstration, mer teknisk information, information om hyra eller ett erbjudande från en återförsäljare om köp av dina valda Egholm-produkter. 

ÖPPNA KONFIGURATOR

Hitta din lokala Egholm-återförsäljare

Egholm redskapsbärare säljs och servas av ett brett nätverk av återförsäljare och importörer, även utanför Danmark. Och tack vare Egholms dotterbolag i Tyskland samt avdelningar i England och Frankrike är vi starkt representerade i Europa. 

Vi uppdaterar och utbildar våra samarbetspartner genom täta utbildningssessioner, så du kan vara säker på att få samma goda service, var du än håller till i landet. I vår översikt över återförsäljare hittar du snabbt en återförsäljare i ditt lokalområde.

HITTA ÅTERFÖRSÄLJARE

Om du mot förmodan inte hittar en återförsäljare nära dig är du naturligtvis alltid välkommen att kontakta oss, så ser vi till att du kontaktas av den återförsäljare som ansvarar för just ditt område.

Redskapsbyte

Redskap av högsta kvalitet borgar för toppresultat varje dag. Egholm kompromissar aldrig med kvaliteten. Alla redskap är omsorgsfullt designade för att prestera på topp i alla typer av miljöer. Så fort du behöver byta redskap så är det superenkelt att göra det - utan verktyg och tunga lyft.

Park Ranger 2155 / 2150

Redskapsbyte på under 4 minuter utan verktyg.

Titta på YouTube

City Ranger 2260

Redskapsbyte på under minuten med Quick-shift.

Titta på YouTube

City Ranger 3070

Redskapsbyte på under minuten med Quick-shift.

Titta på YouTube

Egholm app

Du har som maskinoperatör alltid informationen nära till hands – till exempel manualer, broschyrer, tekniska specifikationer, videor, loggbok för förare, redskapsinformation och annat. För Apple- och Android-mobiltelefoner och surfplattor.

LÄS MER OM EGHOLM APP

Vill du veta mer?

Kontakta oss om du vill ha en demo eller en offert - eller bara vill veta mer om våra redskapsbärare. Fyll i formuläret på kontaktsidan och berätta vad vi kan hjälpa dig med - ju mer exakt ditt budskap desto bättre kan vi svara.

KONTAKTA OSS