City Ranger 3070 redskapsbärare

En kompakt redskapsbärare för tuffa uppdrag

City Ranger 3070 är en kompakt redskapsbärare i premiumklassen för daglig skötsel av större utomhusarealer.

Multifunktionella användningsområden, Quick Shift-system för snabbt redskapsbyte, sugtank på 1 m3, bästa tänkbara manöverduglighet och optimal användarkomfort, modern joystick och inch-funktion. Det är bara några av de många unika egenskaperna hos redskapsbäraren City Ranger 3070.

Den kraftfulla 74 hk Stage V-dieselmotorn är baserad på framtidssäkrad teknik. Det gör att City Ranger 3070 lever upp till de allra strängaste utsläppskraven för dieselmotorer och tillmötesgår storstädernas strikta krav på partikelutsläpp.

Sop-/sugsystem till City Ranger 3070

Visste du att City Ranger 3070 är godkänd för att köras på HVO100 biodiesel?

LÄS MER OM HVO100 HÄR

Nyskapande sop-/sugteknik

Sop-/sugsystemet på City Ranger 3070 kan justeras i både sugbredd och -styrka för att anpassas till ett brett uppdragsspektrum.

Borstarna på sopsystemet är fjäderbelastade för att flexa om de stöter emot hinder. Det hjälper till att minimera risken för skador på maskinen.

Midjestyrningen mellan de båda axlarna ger City Ranger 3070 en inre vändradie på imponerande 1 650 mm. Det korta avståndet mellan hjulparen och fronten/bakpartiet gör maskinen extremt lättmanövrerad längs väggar och runt hörn, så att du enkelt kan smyga nära hinder och utföra arbeten på trånga utrymmen.

Med en egenvikt på endast 1 800 kg har maskinen dessutom ett lågt yttryck, så att den kan användas på känsliga underlag som gräsmattor och trottoarer.

Fotbromsen är utrustad med inch-funktion, vilket förbättrar manövreringsförmågan ytterligare. Funktionen låter föraren sänka farten utan att motorvarvtalet, oljeflödet eller pumpeffekten reduceras. Funktionen är extra smidig vid klippning av större gräsytor. När maskinen ska vändas kan operatören hålla maskinen i Cruise control-läge (farthållare) och sänka hastigheten, utan att för den skull gå miste om maskinkraft och prestanda hos de hydrauliska funktionerna. Så snart inch-pedalen lossas återgår maskinen till den tidigare inställda hastigheten.

City Ranger 3070 med ogräsborste

Omsorg om operatören

I utvecklingsarbetet har vi lagt fokus på att garantera bästa tänkbara operatörkomfort. Därför är City Ranger 3070 utrustad med ett förarsäte med gott om inställningsmöjligheter. Bullernivån i hytten uppgår till endast 68 dB(A). Dessutom har hytten ventilationssystem med A/C som standard och ger operatören 360 graders sikt runtom. Allt detta gör City Ranger 3070 till en trevlig plats att tillbringa arbetsdagen på.

Specialutvecklade redskap till City Ranger 3070

Hela redskapsprogrammet är utvecklat och tillverkat utifrån principen om att maskin och redskap ska fungera som en enhet, utan att för den skull prestera sämre än maskiner som är utvecklade för att utföra en enda uppgift.

Den unika Quick shift-funktionen

Det unika Egholm Quick shift-systemet låter dig byta redskap på under minuten!

Operatören behöver bara sätta an redskapet på maskinen och vrida på handtaget. Sedan är alla mekaniska, hydrauliska och elektriska system anslutna – och maskinen redo att ta sig an dagens uppdrag!

Vänddiameter

Med sin effektiva midjestyrning, har City Ranger 3070 en otroligt liten inre vänddiameter på bara 1650 mm, så att operatören kan komma åt begränsade utrymmen och köra nära hinder.

Funktionella redskap

Redskap till City Ranger 3070: Sop-/sugsystem, Rotor-/multiklippare, Triplex rotorklippare, Ogräsborste, Snöborste, Snöslunga, Snöplog, Vikplog, Salt- och sandspridare.

Bygg din egen Egholm-maskin

Konfigurera och begär demo, tekniska specifikationer, information om hyra eller få en offert från en återförsäljare.

KONFIGURERA MASKIN

Hitta en lokal återförsäljare

Egholm redskapsbärare säljs och servas av ett brett nätverk av återförsäljare och importörer.

HITTA ÅTERFÖRSÄLJARE

 

Tekniska specifikationer Enhet Basmaskin
Längd mm 3685
Bredd mm 1221
Höjd / med rotorljus mm 2000 / 2210
Vikt basmaskin 1 kg 1800
Nyttolast kg 1200
Bruttovikt kg 3000
Vänddiameter - yttre mm 4120
Vänddiameter - inre mm 1650
Max. körhastighet 2 km/h 40
Motor-modell   Perkins diesel 404J-E22TA
EU-norm   Stage V
Motoreffekt 3 hk/kW 74 / 55
Bränsletankens volym l 50
Fyrhjulsdrift   Standard

Inkluderar: 75 kg operatör och 90 % bränslevolym.
2 Modell tillgänglig med 25 km/h som max. körhastighet.
3 Temperaturberoende effektreglering från 55 kW till 50 kW

För en fullständig översikt över maskiner och tillbehör vänligen gå till:

BROSCHYRER

Vill du veta mer?

Kontakta oss om du vill ha en demo eller en offert - eller bara vill veta mer om våra maskiner.