Bakom kulisserna på Disneyland Paris

Vi har just levererat vår sjunde Egholm bruksmaskin till Disneyland Paris.

Att skicka en ny bruksmaskin till Disneyland Paris är alltid ett magiskt ögonblick! Den här gången levererade vi en City Ranger 2260 med sopenhet och vinterutrustning till temaparken via den franska Egholm-partnern Expert-Nett.

Den perfekta matchningen

Det finns flera anledningar till att City Ranger 2260 är den perfekta lösningen för Disneyland Paris. Den kompakta designen och den ledade styrningen gör det lätt att manövrera maskinen på trånga platser och runt hinder, så att områdena utomhus kan hållas rena och inbjudande året om.

Den enkla hanteringen är inte bara viktig för effektiviteten, utan även för operatörens säkerhet. Dessutom gör den kraftfulla motorn med fyrhjulsdrift det möjligt för anläggningsavdelningen att hantera en lång rad underhållsuppgifter - i och kring temaparken.

Redo för en magisk vinter

Egholm City Ranger 2260 är smidig och specialiserad så att den passar för alla typer av uppgifter. Med det stora urvalet av tillbehör presterar maskinen perfekt - utan att kompromissa med kvalitet, hastighet eller resultat.

Utöver sop- och sugtanken samt ett högtrycksalternativ har City Ranger 2260 kommit till Disneyland Paris med tre vintertillbehör: snöplogen, snöslungan och salt- och sandspridaren.

Med vintertillbehören är serviceavdelningen väl rustad för att hålla parkeringsplatser och gångvägar fria från snö hela vintern. Och Egholms unika Quick-shift-system gör att operatören kan växla mellan tillbehör på några minuter.

Maskin nummer sju

Det är ingen lätt uppgift att hålla ett enormt utomhusområde rent och snyggt. Det kräver idealisk utrustning, och vi är stolta över att Disneyland Paris har valt Egholms bruksmaskiner för att få jobbet gjort. För sjunde gången.

Sedan vår första leverans till temaparken har vår ömsesidiga tillit bara vuxit sig starkare, och vi hoppas fortsätta samarbetet i många år” säger Pascal Arnould, VD för Expert-Nett.

 

LÄS OM CITY RANGER 2260

Fler nyheter