Det är otroligt...

...hur enkelt det är att köra den här maskinen! Det är vad Antoine Marques, teknisk chef i staden Font-Romeu i Pyrenéerna, kommer att säga.

"Det är otroligt hur enkelt det är att köra den här maskinen". Det är vad Antoine Marques, teknisk chef i staden Font-Romeu i Pyrenéerna, kommer att säga om du frågar honom om hans Egholm City Ranger 3070. 

Font-Romeu är en vacker skidort som för 3 år sedan bestämde sig för att investera i en kompakt multifunktionell redskapsbärare som huvudsakligen används som snöröjningsmaskin och gatusopare. Snön på trottoarerna var nämligen ett stort problem under vintern. Efter att ha testat flera maskiner så valde de City Ranger 3070. Vid den tiden var det den första maskinen av den typen som såldes med en snöslunga i Frankrike av den trogna Egholm-partnern, SAS PERIÉ FRANCE. Den levererades i november 2021.

Då uppskattade föraren bekvämligheten i kabinen och de användarvänliga inställningarna. Han är fortfarande väldigt nöjd när han sopar eller röjer snö: ” Redskapsbäraren är väldigt imponerande under hala omständigheter”, säger han.

Antoine och hans chef Fabien Turrel är även väldigt nöjd med de låga underhållskostnaderna, och de låga bränslekostnaderna. Men det som imponerar mest på dem är prestandan. Bredden är perfekt för att röja snö från trottoarerna och vikplogen och snöslungan, kombinerat med en salt- och sandspridare gör ett otroligt jobb. När snön har försvunnit eller på parkeringar under jord blir City Ranger 3070 en kraftfull gatusopare igen på mindre än 1 minut!

Tack vare maskinens otroliga mångsidighet har staden begränsat sina investeringar genom att förvärva en maskin till flera ändamål, som kan fungera under flera årstider. Egholm City Ranger 3070 är den ideala redskapsbärare för Font-Romeu.
    
Återigen tack till SAS PERIÉ FRANCE och Font-Romeu för deras förtroende och tillit.

Fler nyheter