Park Ranger 2150 tar sig runt hela kyrkogården

Christianskirken i Sønderborg, har använt Egholm-maskiner i mer än 20 år.

Kompakt och multifunktionell. Det här är två funktioner som gör vår Park Ranger 2150 till det självklara valet för kunder med många typer av utomhusunderhåll. Bland annat Christianskirken i Sønderborg, som har använt Egholm-maskiner på kyrkogårdsområdet i mer än 20 år.

Uppgift

Uppgift

Christianskyrkan har en total yta på 8 hektar - med många gräsytor, gångvägar, trottoarer, parkeringsplatser och olika ytor som ställer höga krav på underhåll.

Bland annat ska kyrkogården sopas, ogräs tas bort, snöröjas och saltas och strös med grus vintertid. Detta kräver en flexibel multimaskin med ett brett utbud av redskap.

Lösningen

Lösningen

Kyrkan i Sydjylland köpte sin första Egholm-maskin år 2000. Sedan dess tillkom en Park Ranger 2150 och förra året levererades en ny Park Ranger 2150.

Med sina kompakta mått och höga manövrerbarhet ger Park Ranger 2150 enkel tillgång till smala passager för alla typer av grönunderhåll, sopning och vinteruppgifter.

"2150 är perfekt för kyrkogården eftersom den är så smal. Med en invändig svarvdiameter på bara 1 100 millimeter kan vi ta oss in i alla hörn”, säger Kaj Beck Hansen, kyrkogårdsassistent på Christianskirken.

Resultatet

Resultatet

Med Park Ranger 2150 hålls utomhusområdena rena och snygga året runt. Maskinen används med sex olika verktyg: Miljökratta, ogräsborste, förborste, kantskärare, snöplog och salt- och grusspridare.

Kaj Beck Hansen, som har tillbringat många timmar bakom likriktaren genom åren, är entusiastisk över hur lätt det är att använda maskinen och växla mellan verktyg.

Du har bra överblick från styrhytten, redskapen är lätta att koppla, maskinen är lätt att använda och tekniken är användarvänlig. Man är också nära verktyget i arbetssituationerna och det ger en bra känsla för uppgiften som ska lösas, ” säger han.

De tre Park Rangers har sålts till Christianskirken på basis av ett nära och långvarigt samarbete med Egholm-partnern Hans Holm Maskinforretning A/S.

Vi är mycket nöjda med det professionella samarbete vi har med den kristna kyrkan som vi även hjälper till med service. Här är de glada över att vi kommer snabbt förbi, så att de inte behöver klara sig utan sin maskin flera dagar åt gången, säger Frank Christensen, säljare på Hans Holm Maskinforretning A/S.

 

LÄS OM PARK RANGER 2150

Fler nyheter