Ukraina - SP KBT LLC fortsätter att leverera...

Trots de svåra tiderna i Ukraina fortsätter den lokala Egholm-partnern SP KBT LLC att leverera Egholm redskapsbärare i landet.

Staden Tjernihiv

Den ukrainska Egholm-partnern SP KBT LLC fortsätter att vara stark, står aldrig stilla och ger aldrig upp. Trots kriget fortsätter företaget inte bara sin dagliga drift, utan det utvecklar också sin verksamhet genom att sälja Egholm redskapsbärare på den ukrainska marknaden. “Oavsett vad som händer behöver de stolta och heroiska städerna i Ukraina de kommunala rengöringslösningar som hederliga Egholm-maskinerna tillhandahåller”, säger Mr. Aleksey Shetsko, Chief Operating Officer hos SP KBT LLC. 

I december utökade staden Tjernihiv sin uppsättning av professionella redskapsbärare. Med två nya och välutrustade Egholm redskapsbärare - en City Ranger 2260 och en City Ranger 3070. SP KBT LLC stod för försäljningen och den nödvändiga operatörsutbildningen. Kunden, ett kommunalt serviceföretag, undertecknade även ett serviceavtal för att säkerställa fullt förtroende för de nya ägarna.

De två City Ranger-maskinerna har framgångsrikt utfört vinteruppgifterna. Enligt Sketsko har kunden varit mycket nöjd med Egholms lösningar, som har fungerat under en säsong med tungt och snörikt väder. Med Egholm sop-/sugenheter, salt- och sandspridare, snöborstar och snöplogar är det kommunala servicebolaget fullt utrustat med kraftfulla verktyg för den dagliga rengöringen av gatorna i staden.

Hittills arbetar fyra City Rangers i staden Tjernihiv. Shetsko är glad att kunna hjälpa till och hoppas kunna fortsätta samarbetet med de ukrainska städerna.

Staden Dnipro

I mars köpte ett industriföretag i staden Dnipro en Egholm-lösning som stöder en hög rengöringsnivå i utomhusområdena.

Industriföretaget fokuserar på höga rengöringsstandarder. Uppgiften har varit att hålla ett 25 hektar stort område rent från damm och allmänt utomhusunderhåll under sommaren samt att röja snö och is under vintern.

En vit City Ranger 3070 valdes som professionell lösning - utrustad med sug-/soptillbehör med det högsta värdet på 4 stjärnor för Eunited dammkontrollcertifikat. Dessutom har en snösopare och salt- och sandspridare levererats till anläggningen, till kundens stora belåtenhet.

Egholm önskar vår partner SP KBT LLC och Mr. Aleksey samt de ukrainska kunderna till Egholm redskapsbärare stor framgång med rengöringsuppgifterna i Ukraina under dessa svåra tider.

 

Kontakta oss om du vill veta mer!

Fler nyheter